Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Міжнародна підтримка профспілок та народу України
Міжнародна підтримка профспілок та народу України
  • 15 березня 2022
berlin protest
 
З усіх куточків світу, від профспілок європейських країн, громадських організацій на адресу ФПУ надходять листи солідарної підтримки боротьби українського народу з російським ворогом.
 
ПРОФСПІЛКИ НОРВЕГІЇ ПІДТРИМУЮТЬ ГУМАНІТАРНУ РОБОТУ ФПУ.
 
Лів Тьоррес, керівник міжнародного відділу ЛО Норвегії в листі до голови ФПУ Григорія Осового висловив солідарність з українським народом і українськими профспілками в боротьбі з жорстким військовим вторгненням Російської Федерації.
 
Детальніше:
 
 
11 березня
 
Підтримка ОБ’ЄДНАННЯ ВІЛЬНИХ ПРОФСПІЛОК СЛОВЕНІЇ.
 
Детальніше:
 
 
8 березня
 
МКП та ЄКП закликали провести 15 березня 2022 року глобальний день дій на знак солідарності з народом України. Захід пройде на Rond Point Schuman у Брюсселі (Бельгія) з 14.00 до 16.00. Ми зберемося перед будівлею Ради ЄС, щоб продемонструвати нашу солідарність із Україною.
 
Детальніше:
 
 
9 березня
 
Французька профспілка учителів солідарна з Україною! Єдність і віра – це найбільша сила у будь-якій війні!
 
Детальніше:
 
 
Бюро ETUCE погоджується засудити російську агресію та закликати до солідарності всіх організацій-членів за фонд солідарності ЄІ та практичну . Ми закликаємо організації-членів ETUCE лобіювати свої уряди для рішучих дій проти уряду РФ.
 
Детальніше:
https://www.facebook.com/fpsu55/posts/508818747583536
 
7 березня
 
"Ні – зоні польотів!": у Варшаві тисячі людей на акції підтримали Україну
 
Детальніше:
 
 
7 березня
 
Тисячі людей перед Білим домом вимагали закрити небо над Україною.
 
Біля Білого дому відбулася масштабна акція за безполітну зону над Україною і посилення санкцій проти Росії.
 
Детальніше:
 
 
7 березня
 
У Казахстані відбувається мітинг на підтримку України. На мітинг в Алмати вийшли тисячі жителів.
 
 
4 березня
 
Українські профспілки надають їжу та дах в умовах вторгнення - ЄКП надає засоби солідарності та мобілізує дії. Українські профспілки забезпечують людей їжею та житлом після російського вторгнення на тлі нападів, внаслідок яких сильно постраждали будинки, робочі місця та інфраструктура.
 
 
4 березня
 
Генеральний Директор МОП засудив агресію проти України з боку Російської Федерації. «Завдання МОП – залишатись солідарними із урядом, працівниками та роботодавцями України, а також доєднатися до решти агентств системи ООН у забезпеченні їх усією необхідною допомогою».
 
 
4 березня
 
Президія Національної комісії польської профспілки "СОЛІДАРНІСТЬ" про російську агресію проти України. У зв'язку з російською агресією проти суверенної України, від імені Незалежної та самоврядної профспілки "Солідарність" ми шлемо українському народу нашу підтримку у боротьбі за свободу.
 
 
4 березня
 
Відповідь на заклик ФПУ проявити солідарність. БРИТАНСЬКИЙ КОНҐРЕС ТРЕД-ЮНІОНІВ (БКТ) звернувся 3 березня до Голови Федерації профспілок України Григорія Осового.
 
 
Послання солідарності Об'єднаної професійної спілки працівників сфери послуг ver.di профспілкам України.
 
 
3 березня
 
Международна федерация актеров (ФИА) и Секция профсоюзов работников СМИ, индустрии развлечений и искусства (УНИ-МЕИ), выразила солидарность и искреннее сочувствие коллегам из Профсоюза работников культуры Украины в этот час страданий.
 
 
Данська профспілка FH звертається до російського профспілкового руху: відмовтеся від підтримки Путіна!
 
 
3 березня
 
ПРОФСПІЛКИ НІМЕЧЧИНИ З НАМИ!
 
Послання солідарності Об'єднаної професійної спілки працівників сфери послуг ver.di профспілкам України
 
28 лютого
 
28 лютого 2022 року ІГО та ЄФПГО приєднуються до Європейської Конфедерації Профспілок (ЄКП) та Міжнародної Конфедерації Профспілок (МКП) та вкотре заявляють про своє засудження російського військового вторгнення в Україну.
 
 
2 березня
 
ЗАКЛИК ЄКП ДО ДІЙ – ВІЙНА В УКРАЇНІ МАЄ БУТИ НЕГАЙНО ПРИПИНЕНА! Прийнятий на надзвичайному засіданні Виконавчого комітету.
 
 
Солідарність з українським народом - IG Metall – Профспілка з виробництва та послуг в об'єднанні німецьких профспілок.
 
 
28 лютого
 
Спільна заява Ради профспілок країн Балтії на знак солідарності з Україною.
 
 
28 лютого
 
Генеральний секретар CGT Федерація охорони здоров'я та соціальних дій Мірей СТИВАЛА надіслав лист підтримки профспілкам України.
 
 
28 лютого
 
Шведская конфедерация профсоюзов (LO), Шведская конфедерация профессиональных работников (TCO) и Шведская конфедерация профессиональных ассоциаций (Saco), профсоюзное движение Швеции, решительно осуждают вторжение России в Украину.
 
 
28 лютого
 
Заявление ЕКП о войне в Украине.
 
 
28 лютого
 
Европейская федерация журналистов (ЕФЖ) осуждает цензуру, введенную в отношении российских журналистов, освещающих вооруженную агрессию России в Украине.
 
 
27 лютого
 
Міжнародна освіта солідарна з вчителями, студентами та народом України та закликає міжнародну спільноту зупинити кровопролиття та зробити все можливе, щоб уникнути катастрофічної гуманітарної кризи.
 
 
27 лютого
 
Профспілка державних службовців Канади висловлює солідарність з народом України.
 
 
27 лютого
 
Швейцарська Конфедерація профспілок приєднується до своїх міжнародних колег і вимагає негайного припинення військових дій в Україні.
 
 
Профцентри Франції ЗКП, ФУ, ФДКП, ФКХТ та ФКМ-ЗКМ засуджують агресію проти України, розпочату та здійснювану російським урядом.
 
 
26 лютого
 
МКП та ЄКП засуджують вторгнення Росії в Україну та вимагають, щоб усі російські війська негайно покинули Україну. Напад на Україну є кричущим порушенням міжнародного права та територіальної цілісності України як суверенної та демократичної держави.
 
 
25 лютого
 
Данська конфедерація профспілок (FH) підтримує засудження ЄС вторгнення Росії в Україну.
 
 
За матеріалами сайту
ФПУ