Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Зустріч з народними депутатами України
  • 29 жовтня 2015

27 жовтня у малій залі Запорізької обласної ради профспілок відбулася зустріч профспілкового активу з народними депутатами України від “Народного фронту” Ванатом П.М. та Романовським О.В., які відповідно є членами бюджетного комітету та комітету економічного розвитку у Верховній раді України.

Зустріч пройшла в рамках роботи щодо реалізації положень Територіальної угоди.

Від обкому Профспілки освітян у зустрічі взяли участь заступник голови обласної організації Профспілки Юдін Ю.І., юрисконсульт Петрашина Л.Г., головний спеціаліст Баламут І.В., голови районних у м.Запоріжжі організацій Профспілки Володькова Т.В., Куниця Н.І., Пашко А.М. та 2 представника ради Комунарської РО Профспілки - голови ППО.

Народні депутати проінформували актив про свою роботу у парламенті і відповіли на питання представників галузевих профспілок агропромислового комплексу, житлово-комунального господарства, працівників охорони здоров’я, металургії.

Про проблеми галузі освіти народним депутатам розповіла голова Шевченківської РО Профспілки м.Запоріжжя Куниця Н.І., яка зупинилась на питаннях намагання МОН України перевести вчителів – пенсіонерів на щорічні контракти, виплати індексації доходів громадян, 20 відсоткової доплати педпрацівникам та 50 відсоткової доплати бібліотекарям.

Перед зустріччю підготовлено листи – звернення до народних депутатів, які вручено їм особисто.

Також профспілковий актив і представники обласної дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності підняли питання санаторно – курортного лікування та роботи студентських санаторіїв – профілакторіїв.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки