Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • День обкому Профспілки у Великобілозерській та Приморській ТО Профспілки
День обкому Профспілки у Великобілозерській та Приморській ТО Профспілки
  • 2 лютого 2022
 
На виконання Програми дій ЗОО ППОНУ на 2021 – 2025 роки, за планом роботи Запорізької обласної організації Профспілки на 2022 рік та з метою підвищення обізнаності профспілкового активу 1 лютого проведено в режимі онлайн інформаційно-навчальний захід для голів ППО Великобілозерської та Приморської територіальних організацій Профспілки.
 
Захід відкрила голова обласної організації Профспілки Надія Гринь, яка проінформувала присутніх про діяльність Федерації профспілок країни, Центрального комітету галузевої Профспілки, обласної організації по соціально-економічному захисту членів Профспілки.
 
Перед профспілковим активом – учасниками відеоконференції виступили заступник голови Юрій Юдін, головний бухгалтер Ольга Піскун, юрисконсульт Лілія Петрашина, головний фахівець Артем Князєв.
 
Юрій Юдін зосередив увагу учасників на виконанні постанови президії комітету ЗОО ППОНУ від 14.12.2021 № П 15/1 «Про стан реалізації статутних вимог у Великобілозерській ТО, Приморській ОТО Профспілки з питань внутрішньоспілкової діяльності, інформаційного супроводу» і вимогах до ведення профспілкової документації. У своєму виступі він анонсував роботу профспілкових сайтів і можливість їх ефективного використання в роботі по реалізації статутних завдань.
 
Ольга Піскун розкрила актуальні питання фінансово-господарської роботи.
 
Лілія Петрашина проаналізувала зміни в законодавчо-нормативній базі в 2022 році, дала практичні поради щодо застосування норм діючого законодавства, існуючі правові колізії у процесі відсторонення невакцинованих працівників та інших питаннях.
 
Артем Князєв акцентував увагу на виконанні норм охорони праці в умовах карантину, використанні технологій дистанційного навчання та нормативів їх застосування, дій учасників освітнього процесу в разі надзвичайних ситуацій.
 
Учасники заходу відзначили знану практичну значимість інформації та можливість її використання у щоденній роботі.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки