Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Зимовий екскурс студентів БДПУ до Києва
  • 19 січня 2022
 
Традиційно під час зимових канікул студенти Бердянського державного педагогічного університету мають можливість відвідати пам’ятні місця Києва, новорічні локації біля святкової ялинки, побувати на виставах та спектаклях столичних театрів. Усе це поєднується з відпочинком на базі санаторію-профілакторію Національного технічного університету «КПІ» імені Ігоря Сікорського. Дуже добре, що проживання  організовано на пільгових умовах за домовленістю з первинною профспілковою організацією.
 
Згідно з договором про співпрацю між закладами вищої освіти профком БДПУ провів відповідну інформаційно-роз'яснювальну роботу. Відразу після Новорічних свят до Києва вирушили  найбільш активні здобувачі вищої освіти факультетів ДССО, ППОМ та ФМКТО.  
 
Прекрасні зимові погодні умови та наполегливий інтерес студентів дали можливість побувати в історичних та пам'ятних місцях, музеях, театрах і, звичайно, на майдані Незалежності та Софійській площі.
 
Упевнені, що група студентів з гарним настроєм повернеться у рідне місто Бердянськ з незабутніми позитивними враженнями та бажанням і надалі подорожувати рідною країною.
 
Ця новорічно-різдвяна поїздка відбулася завдяки профспілковому комітету БДПУ, голові ППО Віталію Лолі та керівнику групи, члену ПК Дар’ї Шолоховій.
 
 
Прес-служба
БДПУ