Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Фотоконкурс «Люди, поєднані працею»
  • 12 січня 2022
 
З метою широкого висвітлення професійної діяльності працівників різних спеціальностей, пропагування безпечних і здорових умов праці, а також діяльності профспілок, спрямованої на захист трудових прав працівників Федерації професійних спілок України разом з газетою «Профспілкові вісті» проводять фотоконкурс «Люди, поєднані працею».
 
Конкурс проводиться протягом січня – вересня 2022 року.
 
Для участі у фотоконкурсі просимо надсилати свій фотодоробок в  електронному вигляді (зображення у форматі jpg розміром не менше 560х1920) до 15 вересня  2022  року на ел. адресу [email protected] з поміткою «на фотоконкурс».
 
При цьому необхідно обов’язково вказати:
 
-  повну   назву  підприємства;
 
-  повну  поштову  та  електронну  адресу;
 
- прізвище, ім’я, по-батькові і контактний телефон особи, відповідальної  за  участь  у  конкурсі.
 
Підбиття підсумків фотоконкурсу та визначення  переможців  здійснює  конкурсна комісія. Нагородження переможців проводитиметься 7 жовтня 2022 року до Всесвітнього дня дій за гідну працю.
 
Переможці фотоконкурсу відзначаються Подякою Голови ФПУ та грошовими винагородами:
 
І місце – одна премія 3200 грн;
 
II місце – одна премія 2500 грн;
 
III місце – дві премії по 2000 грн.
 
Інформація про результати конкурсу оприлюднюється в газеті  «Профспілкові  вісті»  та розміщується  на  офіційному  веб-порталі ФПУ.
 
Експозицію виставки кращих фоторобіт буде надруковано в газеті «Профспілкові  вісті».
 
На виконання постанови ФПУ № П 6/16 від 14.12.2021 «Про проведення фотоконкурсу «Люди, поєднані працею» Запорізькою обласною організацією Профспілки проводиться обласний етап конкурсу. Термін подачі матеріалів до обласного комітету Профспілки (69005, м.Запоріжжя, майдан Профспілок, 5, кабінет 455) до 12 травня 2022 року.