Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
ОГОЛОШЕННЯ
  • 11 січня 2022
 
З метою широкого висвітлення позиції профспілок щодо реформування трудового законодавства, протидії звуженню соціально-трудових прав і гарантій працівників, організації дієвого інформаційного спротиву послідовному їх демонтажу в Україні, Федерації професійних спілок України із залученням Національної спілки журналістів України і газети «Профспілкові вісті» проводить творчий конкурс «Захистити людину праці».
 
Конкурс проводиться протягом січня – квітня 2022 року.

До участі у конкурсі запрошуються друковані та електронні періодичні видання, окремі журналісти. Конкурс проводиться у двох номінаціях: «Найкраща публікація в друкованій пресі», «Найкраща публікація в електронних ЗМІ».

 
Учасники конкурсу надсилають свої роботи в електронному вигляді. Публікації в друкованій пресі надають у вигляді сканкопій надрукованих матеріалів або посилань на електронний ресурс із розміщеним там матеріалом друкованого ЗМІ. Матеріали в електронних ЗМІ – у вигляді посилань на відповідні статті, сюжети в програмах аудіовізуальних ЗМІ тощо (лише ті, що доступні в інтернеті). Конкурсні твори надсилаються до 20 квітня 2022 року на електронну адресу НСЖУ [email protected]g з поміткою «на конкурс ФПУ–НСЖУ». У тексті заявки, складеній у довільній формі в електронному вигляді, обов’язково вказати  прізвище, ім’я, по батькові, посаду, адресу електронної пошти та контактний телефон учасника конкурсу, яке видання він представляє.
 
Конкурсна комісія розглядає подані роботи і голосуванням, визначає переможців та затверджує результати конкурсу.
 
Переможців конкурсу відзначають дипломами й грошовими винагородами. Окремо у кожній із номінацій: «Найкраща публікація в друкованій пресі» і «Найкраща публікація в електронних ЗМІ»:
 
І місце – одна премія 5000 грн;
II місце – дві премії 2500 грн;
III місце – три премії по 2000 грн.
 
Також за рішенням конкурсної комісії встановлюються  заохочувальних 8 премій по 1000грн (безвідносно до номінацій).
 
Конкурсна комісія може своїм рішенням визначати одну чи декілька творчих робіт, автори/ки яких отримують заохочувальні відзнаки ФПУ або НСЖУ.
 
Інформація про результати конкурсу оприлюднюється на офіційному вебсайті ФПУ і НСЖУ, її партнерської організації – Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива», друкуються в газеті «Профспілкові вісті».
 
Нагородження переможців проводитиметься у червні 2022 року з нагоди Дня журналіста.  Найкращі конкурсні фотороботи буде надруковано в газеті «Профспілкові вісті».
 
За матеріалами сайту
ФПУ