Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Свято обдарованих дітей та талановитих педагогів м. Енергодар
Свято обдарованих дітей та талановитих педагогів м. Енергодар
  • 5 жовтня 2015

29 вересня 2015 року управлінням освіти Енергодарської міської ради проведено міське свято «Зоряне сяйво» – свято обдарованих дітей та талановитих педагогів.

Слова вітання дітям та їх наставникам – педагогам висловили перший заступник міського голови Самойдюк І.Г., начальник управління освіти Плахотна Т.О., заступник начальника управління освіти Ржевська О.О., директор Науково-методичного центру управління освіти Букреєва С.М.та голова Енергодарської міської організації Профспілки працівників освіти і науки Чорний М.Д.

Перший заступник міського голови І.Г. Самойдюк подякував педагогам за успішну працю і наголосив, що місто пишається талановитими учнями та освітянським колективом професіоналів-учителів. Усі вони гідно представляють Енергодар на обласному та всеукраїнському рівнях. Міська влада не залишається осторонь ініціатив щодо роботи з обдарованими учнями. Саме тому щорічно педагоги міста відзначаються преміями, а кращі учні нагороджуються цінними подарунками.

За підсумками 2014-2015 навчального року 55 педагогічних працівників було нагороджено сертифікатами на премію (розмір премії від 400 до 3500 гривень в залежності від результатів конкурсів). Цінними подарунками було також нагороджено 29 учнів та 5 команд, які є переможцями всеукраїнських та обласних етапів інтелектуальних, творчих конкурсів та спортивних змагань.

Слова вдячності звучали цього дня і на адресу міської влади - за піклування про розвиток освіти в місті, за підтримку обдарованих і талановитих учнів та їх творчих педагогів.

Гарним подарунком переможцям та їх наставникам були музичні і танцювальні номери від вихованців позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів.

Прес-служба
Енергодарської МО
Профспілки