Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Конкурс «Містер університет» БДПУ
  • 13 грудня 2021
 
У Бердянському державному педагогічному університеті провели головну подію семестру – Містер БДПУ–2021.
 
У нічному клубі «Ріо» зібралися викладачі та студенти, аби повболівати за представників своїх факультетів. За звання «Містер університету» боролись Олександр Евін (факультет психолого-педагогічної освіти та мистецтв), Іван Черемісін (факультет фізичної культури, спорту та здоров’я людини), Пилип Шопов (факультет фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти), Микита Кіров (гуманітарно-економічний факультет), Михайло Алтинбаєв (факультет філології та соціальних комунікацій) та Богдан Корольов (факультет дошкільної спеціальної та соціальної освіти).
 
Родзинкою цьогорічного конкурсу став вихід конкурсантів у дизайнерському одязі від дизайнера чоловічого одягу, переможця конкурсу «Битва модельєрів» та автора колекції «MAN POWER» Данила Ткаченка. Одним з джерел натхнення до створення колекції послужив серіал «Peaky Blinders». За випадковим збігом обставин, відеоролик та фотосесія учасників проходила у цьому ж стилі.
 
Під час інтелектуального конкурсу хлопці розмірковували, що б попросили у Джина, яким персонажем з книги/фільму хотіли б стати, куди хотілось переміститись у часі або яку суперсилу отримати.
 
Найбільше уваги та підтримки глядачів отримав конкурс талантів.
 
Першим виступав Пилип Шопов, який продемонстрував чудову гру на гітарі: у дитинстві хлопець мріяв стати відомим гітаристом.
 
Наступний був Михайло Алтинбаєв. Він давно цікавиться вивченням іноземної мови, різними видами спорту. У БДПУ обрав спеціальність філологія. На «Містері» вирішив продемонструвати свої вокальні здібності, чим зібрав бурхливі оплески.
 
Богдан Корольов – переможець Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з дошкільної освіти, мріє відкрити дитячу студію танців та організувати у рідній школі шоу балет. Гостей заходу приємно вразив своїм майстерним танцем.
 
Олександр Евін з ранніх років посідає призові міста у вокальних конкурсах, зараз мріє відкрити власну вокально-театральну студію. Через це і обрав для конкурсу талантів театральну поставку, яку доповним своїм співом.
 
Іван Черемісін спочатку мріяв стати відомим футболістом. Зі вступом до БДПУ вирішив перекваліфікуватись на тренера та в майбутньому отримати багато відзнак за свої старання. Своїх прихильників порадував запальним номером з чірлідерками, під час якого виконував футбольні трюки.
 
Завершував конкурс Микита Кіров – амбасадор БДПУ, стендап-комік та музичний виконавець. Магістрант зі школи полюбляє історію і під час виступу презентував своє бачення справжнього вчителя, адже саме цьому хоче присвятити життя. «Дитина – це індивідуальність, а вчитель має нести відповідальність за свої дії» – підсумував Микита.
 
Перед нагородженням ведучі нагадали присутнім, що від факультету фізичної культури, спорту та здоров’я людини мав виступити Андрій Зверев. Однак хлопець травмувався і не зміг доєднатись до «Містера БДПУ2021». Організатори вирішили потішити його стрічкою «Містер Олімпійський резерв 2021».
 
За рішенням журі Іван Черемісін отримав «Містер стиль 2021», «Містер галантність 2021» надали Пилипу Шопову. Микиту Кирова нагородили «Містером креатив», Богдану Корольову присвоїли «Містера артистичність». Олександру Евіну дали звання «Містер романтик». Стрічку «Віце-містер» отримав Михайло Алтинбаєв, а головну нагороду «Містер БДПУ 2021» виборов Микита Кіров.
 
Вітаємо всіх учасників конкурсу з перемогою та дякуємо усіх учасників за чудовий вечір.
 
 
За матеріалами сайту
БДПУ