Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Урочистості до професійних свят
  • 1 жовтня 2015

Кінець вересня – початок жовтня це час професійних педагогічних свят.

29 вересня в колегіумі №98 Жовтневого району м. Запоріжжя пройшло вшанування педагогічних працівників до Всеукраїнського Дня дошкілля.

Голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь вручила Почесні грамоти обласного комітету 4 працівникам ДНЗ, головному спеціалісту з дошкільної освіти територіального відділу освіти Ленінського району м.Запоріжжя О.О. Корбут та голові ППО Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА І.І. Кичатій .

На заході були присутні методисти районних, міських методичних кабінетів, керівники та методисти,педагогічні працівники дошкільних навчальних закладів, переможці обласних профільних конкурсів.

30 вересня на сцені обласного театру ім.Володимира Магара вшановували вчителів і вихователів, методистів і майстрів Запорізької області. Приводом для зустрічі стало не тільки святкування Дня працівників освіти, а й 75 – річчя професійно – технічної освіти.

З професійним святом присутніх привітали голова Запорізької ОДА Г.В. Самардак, голова Запорізької обласної ради В.І. Межейко, голова Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Н.І. Гринь.

Найвидатніші педагоги області були відзначені грамотами та подарунками. Крім цього, 35 освітян отримали від голови облдержадміністрації щорічні педагогічні премії в розмірі 10 тисяч гривень. Відповідно до обласної програми розвитку освіти на 2013 – 17 роки винагороду отримали найкращі педагогічні працівники шкільних, дошкільних, професійно – технічних та закладів освіти обласного підпорядкування з усіх районів Запоріжжя, області та міст обласного значення. Щиро привітала зі святом педагогічний загал області і голова обласної організації Профспілки Надія Іванівна Гринь. Вона вручила профспілкові нагороди і премії:
- Ганчеву О.Д. – вчителю фізичної культури ЗОШ №1 м.Приморська – Диплом III степеня ЦК ППОНУ за III місце у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків XI Міжнародної спартакіади вчителів у м.Варна (Болгарія),
- Савелко Л.В. – голові ППО Лежинського НВК Запорізького району – Почесну грамоту ФПУ,
- Берліновій Л.П. голові ППО ДНЗ №101 Ленінського району м.Запоріжжя – Почесну грамоту ЦК Профспілки,
- Мацишиній Л.В. – голові ППО ДНЗ №232 Хортицького району  м.Запоріжжя – Почесну грамоту ЦК Профспілки.

Диплом I ступеня ЦК Профспілки за I місце у Всеукраїнському огляді – конкурсі з охорони праці отримала Новомиколаївська школа – інтернат “Паросток”.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки