Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
День студента – свято, що немає меж та кордонів!
  • 17 листопада 2021
Дорогі студенти!
 
День студента об’єднує молодих людей в усьому світі! Це свято справжньої студентської дружби, що не має меж та кордонів, зближує молодь на усіх континентах.
 
У час змін та нових викликів у світі великих можливостей саме студентство, молоде покоління, здійснює трансформацію світу, їх цінності визначають майбутнє країни.
 
Українські студенти – це мобільні, успішні, вимогливі, наполегливі та сміливі люди, які розуміють, чого хочуть від життя. Вони швидко адаптуються під нові вимоги сьогодення, прагнуть якісних змін, випробовують власні сили й уміння у пошуках нових горизонтів. 
 
Друзі, пам’ятайте, ключовою цінністю ваших студентських років має стати відповідальність, яку потрібно відчувати від себе починаючи, до рівня вашої родини, до рівня міста, до рівня країни і до глобального рівня. Пронесіть цю цінність крізь усе життя і будьте відповідальними за все те , що робите! 
 
Ви – частина великої профспілкової спільноти, яка є основою основ захисту ваших прав, що дає можливість і створює умови для становлення вас, як особистостей.
 
Рада молоді, яка працює та навчається вітає вас зі святом і бажає вам міцних знань, наполегливості у прагненні до мети, нових ідей, успіхів, міцного здоров’я та справжнього кохання! 
 
Ольга Чабанюк,
від імені Ради молоді, яка працює та навчається ЦК Профспілки працівників освіти і науки України 

 
 
Шановні здобувачі освіти!
 
Студентство – це час справжніх скарбів. Ви зустрінете перше, дай Боже, єдине кохання, знайдете на все ваше життя справжніх друзів, піднімете перший келих шампанського і багато того що буде вперше, але назавжди. Цим усім і прекрасне студентське життя. 
 
Ваші долі є індикатором якості освіти та моралі наших вишів. 
 
Бажаю нам усім натхнення, сил втілювати найсміливіші мрії, енергії та запалу на подолання складних перешкод, віри в єдність та міць профспілок. Бажаю отримати якісні знання, можливість мати улюблену роботу і високо сплачену заробітну платню в нашій державі. Мандруйте, мрійте і втілюйте, – профспілка завжди буде поруч.
 
Зі святом! Із Днем студента!
 
Теймур Зейнієв, 
голова первинної профспілкової організації студентів Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»
 

 Дороге студентство!
 
Сердечно вітаю вас зі святом! 
 
Бажаю, щоб усі знання давались вам з легкістю, а час проведений у стінах рідної Alma mater був захоплюючим і надихаючим! 
 
Нехай студентські роки пройдуть весело, безтурботно та стануть яскравими сторінками у вашому житті, сповненими незабутніми емоціями, новими знайомствами, мудрими наставниками та надійними колегами. Нехай попереду вас чекає низка неймовірних вражень  та визначних досягнень!
 
Вірте в себе, мрійте, бажайте, перемагайте і впевнено крокуйте до поставлених цілей!
 
Вікторія Щербина, 
заступник голови профкому по роботі зі студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка 

 
 
Шановні студенти!
 
У Міжнародний день студентів бажаю вам міцного здоров’я, бути активними, спрямовувати свій життєвий шлях до нових перемог, свого щастя і добробуту. 
 
Вірю в студентство України як найталановитішу, впевнену у своїх силах і згуртовану молодь, якій під силу створити заможну, комфортну, безпечну країну як для себе, так і для своїх батьків і дітей. 
 
Життя сповнене негараздами, які ми іноді не здатні подолати самотужки, тому у Вас є Ваша Профспілка. Будьте активними її учасниками, розвивайте існуючі і ініціюйте нові напрямки її роботи, створюйте вже зараз ту силу, разом з якою Ви подолаєте будь-які труднощі.
 
Андрій Іванченко,
голова первинної профспілкової організації студентів, аспірантів та докторантів Національного університету «Запорізька політехніка» 
 

З Днем студента, друзі!
 
 
Студентські роки це пора, в якій з’являються нові друзі, новий досвід та нові знання. Щиро вітаю усіх з Днем Студента, адже студентство відіграє дуже важливо роль в громадському самоврядуванні вищих навчальних закладів. 
 
Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України завжди захищає студентів співпрацюючи з ними, відстоює їх права, сприяє всебічному розвитку та підтримує в реалізації їх права на культурно-просвітницьку діяльність, дозвілля, наукового процесу, спортивно-масову роботу.
 
Я, як представник студентського профспілкового руху, завжди сприяю творчому потенціалу нашої молоді, ініціативності та прагненню змінити студентську громадську діяльність на краще, адже молодь – наше майбутнє.
 
Любіть те чим ви займаєтеся! Нових проєктів, нових натхнень, успіхів в усіх починаннях! 
 
Адріана Вавринчук, 
заступник голови первинної профспілкової організації Національного університету «Одеська юридична академія»
 
За матеріалами сайту 
ЦК Профспілки