Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Засідання президії та пленуму обласного комітету
  • 18 вересня 2015

17 вересня 2015 року пройшло останнє в цій каденції 53 засідання президії комітету обласної організації Профспілки. Головним питанням президії було підведення підсумків оздоровлення членів Профспілки та їх дітей влітку 2015 року. З інформацією виступила головний бухгалтер Піскун О.Я. Після обговорення стан організації оздоровчого періоду визнано задовільним. Президія відзначила ефективну роботу по організації оздоровлення у Василівській, Гуляйпільській, Запорізькій, Куйбишевській, Оріхівській, Пологівській, Мелітопольській, Чернігівській, Якимівській РО, Бердянській, Мелітопольській, Токмацькій МО, Заводській, Комунарівській, Ленінській, Орджонікідзевській, Хортицькій, Шевченківській РО Профспілки м. Запоріжжя, ППО ЗНУ, ППО ЗНТУ.

За досягнуті результати та особистий внесок в організацію та проведення оздоровчої кампанії для дітей членів Профспілки вирішено представити до нагородження дипломами ФПУ за номінаціями:

“Батьківська турбота” – Комунарська РОП (голова – Остапенко Р.М.), Мелітопольська МОП (Маненко Т.В.), ППО ЗНУ (Павловський Б.С.)

“Дитинство на долонях” – Моненко Н.В., голова Бердянської МОП; Вєльчєв А.С., голова Приморської РОП; Шевченко С.В., голова Бердянської РОП.

В цей же день у малій залі Запорізької обласної ради профспілок відбулося засідання І пленуму комітету Запорізької обласної організації Профспілки. Пленум розглянув питання про зміни у складі комітету, дії профспілок в сучасних умовах щодо захисту прав членів Профспілки. На засіданні пленуму обрано новий склад президії комітету на наступні 5 років у кількості 15 чоловік. Члени комітету утворили 7 постійних профільних комісій за напрямками статутної діяльності, затвердили їх особовий склад, положення про них.

До складу комітету введено аспірантку, члена ПК ППО ЗНУ Черняєву М.М., новообрану голову Орджонікідзевської РО Профспілки м. Запоріжжя Шиманицю Т.О.

На початку засідання пленуму було представлено вперше обраних членів комітету. Гринь Н.І. та члени комітету привітали своїх колег і побажали їм натхнення, принциповості та наполегливості у вирішенні питань по соціально-економічному захисту спілчан.

Голова обласної організації Гринь Н.І. проаналізувала стан профспілкового руху та проінформувала про дії профспілок в сучасних умовах.

Члени комітету вшанували пам’ять колишньої голови Орджонікідзевської РО Профспілки Леонової Л.М., яка пішла з життя.

Засідання І пленуму комітету дало старт роботи виборних органів обласної організації Профспілки на нову п’ятирічну каденцію.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки