Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Школа-інтернат №7 відзначила 60-річний ювілей
  • 28 вересня 2021
24 вересня приймала вітання з 60-річчам унікальна Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №7 І-ІІ ступенів. Привітати педагогів та дітлахів приїхали заступниця голови облдержадміністрації Злата Некрасова, голова обласної ради Олена Жук, в.о. директора департаменту освіти і науки Запорізької ОДА Віктор Захарчук, голова Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Надія Гринь.
 
Злата Некрасова вручила відзнаки педагогам, вчителям та вихователям учбового закладу. Керівник закладу Віктор Тлєуш отримав орден “За заслуги перед Запорізьким краєм” III ступеня.
 
З ювілеєм педагогів і працівників закладу привітала голова ЗОО ППОНУ Надія Гринь, вручила Почесні грамоти комітету обласної організації Профспілки та профспілкові виплати.
 
Сьогодні школа-інтернат відкриває нову сторінку історії. В ній навчаються діти різного віку - від дитячого садочка до 9 класу та одночасно отримують необхідну медичну допомогу. Кожній дитині надається особлива увага та забезпечується індивідуальний  підхід. Діти отримують задоволення від навчання, а колектив працівників дарує їм любов, затишок та турботу.
 
Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат № 7 розпочала свою діяльність 1 вересня 1961 року. З 1965 року заклад функціонує як загальноосвітня санаторна школа-інтернат № 7 для дітей із затухаючими формами туберкульозу.
 
На сьогодні там навчається 399 дітей. До послуг учнів у школі облаштовані  тренажерний зал, кімнати відпочинку, актова зала, ігрові кімнати, кінозал з комп’ютерами, підключеними до мережі Інтернет. 
 
За останні роки значно покращено навчально-матеріальну базу закладу. Придбано і функціонує 13 мультимедійних дошок і проєкторів, комплекси для початкової школи, ноутбуки, телевізори, ламінатор. Обладнано згідно з вимогами Нової української школи 8 класів початкової школи.
 
Директор ознайомив гостей з відремонтованими класами, спортивним залом та кімнатами, де навчаються та відпочивають діти.
 
Перед початком нового навчального року здійснено капітальний ремонт та комплексне утеплення будівель школи.  Заклад було відремонтовано в рамках програми «Велике будівництво».
 
У 2021 році за рекордні три місяці відбулась реконструкція майданчика для спортивної гри під футбольне поле зі штучним покриттям.
 
Тож діти розпочали навчання у зовсім новій відремонтованій школі з 60-річною історією.
 
Обласний комітет вітає школу та її профспілчан з поважним ювілеєм і бажає подальших творчих успіхів у їх нелегкій діяльності.
 
Прес-служба
Дніпровської РО Профспілки
з використанням матеріалів
сайту Запорізької ОДА