Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Ювілейні змагання з пішохідного туризму у Куйбишевському районі
Ювілейні змагання з пішохідного туризму у Куйбишевському районі
  • 11 вересня 2015

05-06.09.2015 з метою розвитку шкільного туризму і краєзнавства, виявлення сильних команд, удосконалення спортивного туристичного мистецтва учасників і керівників походів і подорожей, надання методичної допомоги вчителям по керівництву туристсько-краєзнавчої роботи в школах, обміном досвіду роботи на території поблизу дамби на північно-західній околиці с. Більманка відбулися 25-ті районні змагання з пішохідного туризму серед працівників освіти Куйбишевського району. На відкриття були запрошені вчителі пенсіонери, ветерани перших туристичних зльотів. Їм було надано право внести великий прапор України. Привітати учасників змагання завітали голова районної ради Юрій Савчук, начальник відділу освіти РДА Володимир Крутько, депутат обласної ради Геннадій Леус, начальник РЕМ Володимир Зайковський. Представник народного депутата України Олександра Пономарьова Ірина Єрмак вручила грамоту голови РДА голові Куйбишевської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Зої Антоновій за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у захист інтересів освітян, невичерпний ентузіазм та з нагоди 25-х ювілейних змагань з пішохідного туризму серед працівників освіти району.

В змаганнях брали участь 9 команд із загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів (90%). Фіналісти змагань отримали цінні призи:

1 місце – Олексіївська ЗОШ І-ІІІ ст. – палатка від народного депутата України Олександра Пономарьова; 2 місце – Куйбишевська спеціалізована ЗОШ «Інтелект» І-ІІІ ст. – палатка від начальника РЕМ Володимира Зайковського; 3 місце – Комиш-Зорянська ЗОШ – палатка від депутата обласної ради Геннадія Леуса.

За 1 місце в конкурсній програмі туристичний стіл зі стільчиками від народного депутата України О.С.Пономарьова отримала Мар’янівська ЗОШ І-ІІІ ст.

За 1 місце в конкурсі «Туристичний обід» - мангал від голови районної ради Ю.В.Савчука отримала Куйбишевська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. «Інтелект».

За 1 місце на дистанції «Смуга перешкод» спальник від голови районної ради Ю.В.Савчука отримала Олексіївська ЗОШ І-ІІІ ст.

За 1 місце на дистанції «Спортивне орієнтування» мангал від голови районної ради Ю.В.Савчука отримала Куйбишевська спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. «Інтелект».

Всі команди отримали призи (по 30 метрів туристичної мотузки) від районної організації Профспілки.

Начальник відділу освіти РДА В.В.Крутько вручив три перехідних кубка за 1,2,3 загальнокомандні місця.

Прес-служба
Куйбишевської РО
Профспілки