Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Семінар бухгалтерів міських, районних, територіальних організацій Профспілки, ППО ЗВО
Семінар бухгалтерів міських, районних, територіальних організацій Профспілки, ППО ЗВО
  • 17 вересня 2021
З 14 по 16 вересня 2021 року в смт. Кирилівка відбувся семінар-навчання бухгалтерів міських, районних, територіальних організацій Профспілки, ППО закладів вищої освіти.
 
Тема семінару – «Актуальні питання бухгалтерської діяльності в профспілкових організаціях».
 
Семінар відкрила голова Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Гринь Надія Іванівна. Вона окреслила стан та особливості діяльності організації в сучасних умовах, проінформувала про роботу профспілкових органів усіх рівнів проти антисоціальних законопроектів, внесених на розгляд Верховної Ради, торкнулася інших внутрішньоспілкових питань.
 
В семінарі прийняла участь начальник відділу освіти молоді та спорту Якимівської селищної ради Інна Володимирівна Водоп’янова, яка представила досвід роботи з питань соціального партнерства з територіальною організацією Профспілки.
 
Голова Якимівської територіальної організації Профспілки працівників освіти і науки України Кучеренко Тетяна Петрівна презентувала діяльність організації з первинками закладів освіти з фінансових питань.
 
Роботу продовжила головний бухгалтер обласної організації Профспілки  Піскун Ольга Яківна і поінформувала учасників семінару про фінансову звітність, податкові зміни та особливості оподаткування профспілкових організацій, актуальні питання бухгалтерського обліку.
 
На семінарі були розглянуті підсумки оздоровлення членів Профспілки та їх дітей влітку 2021 року.
 
Учасники семінару відвідали дитячий заклад оздоровлення і відпочинку дітей «Зміна» та ознайомилися з його роботою влітку 2021року.
 
Насамкінець роботи семінару учасники працювали у форматі   «Питання – відповідь» , обмінювались досвідом роботи.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки