Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Оновлене «Сонечко» зігріває малят і вихователів
  • 15 вересня 2021
Дошкільний навчальний заклад капітально відремонтували в рамках програми Президента України “Велике будівництво” та у співпраці з Європейським інвестиційним банком.
 
Ясла-садок «Сонечко» - двокорпусний заклад, розрахований на 280 осіб, і є одним із 9 садочків Гуляйпільської міської територіальної громади. Він розташований у мікрорайоні багатоповерхової забудови міста.
 
Більше року проходила реконструкція ЗДО ясла-садок «Сонечко» Гуляйпільської міськради. Поряд з робітниками активно працювали члени Профспілки – працівники садочка, однієї з найбільших ППО в громаді. На обліку перебуває 48 членів Профспілки (директор – Третяк Тетяна Федорівна, голова профкому – Каретник Олена Вікторівна, вихователь).
 
Завдяки реконструкції дитсадок значно збільшив свою потужність і відтепер може приймати на 20 вихованців більше. Також це дало змогу додати ще 5 нових робочих місць.
 
Участь у програмі “Велике будівництво” дозволила створити для дітей доступний і комфортний простір. У ході реалізації проєкту з реконструкції будівельники утеплили зовнішні стіни та покрівлю, замінили старі вхідні двері та вікна на енергозберігаючі, оновили систему освітлення та вентиляції. Усе старе технологічне обладнання замінено на енергозберігаюче.
 
Для дітлахів з особливими освітніми потребами додатково збудовано пандуси, а на базі закладу функціонує інклюзивно-ресурсний центр.
 
Оновлений дошкільний навчальний заклад це і нові покращені умови праці працівників, естетичне задоволення, мотивація творчої діяльності педагогічного колективу і підвищення статусу закладу серед батьків.
 
Хай тепле «Сонечко» осяває щасливе дитинство малюків і зігріває радістю колектив працівників ДНЗ.
 
Прес-служба
Гуляйпільської РО
Профспілки