Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
День фізичної культури і спорту в МДПУ
  • 13 вересня 2021
Напередодні Дня фізичної культури та спорту в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького організували справжнє свято. Спортивні заходи зібрали найспритніших юнаків та дівчат. Гості та студенти всіх факультетів демонстрували командний дух та свої сили у змаганнях з різних видів спорту.
 
Привітати присутніх завітав ректор університету Анатолій Солоненко: «Я радий, що з кожним днем прихильників спорту та здорового способу життя стає все більше. Наш університет славиться спортивними досягненнями студентів і випускників, імена яких відомі у всіх куточках країни й за її межами.» Анатолій Миколайович побажав всім міцного здоров’я та нових злетів!
 
До привітань долучилися начальник управління фізичної культури і спорту ММР ЗО Андрій Жорняк і директор дитячо-юнацької спортивної школи №1 Андрій Бойко.
 
Найактивніша молодь міста долучилась до Всеукраїнського флешмобу до ювілейної річниці Незалежності України «30 років Незалежності – 30 рухів єдності», взяла участь у молодіжному забігу на дистанцію 500 метрів «МДПУ РАН» і університетському турнірі з волейболу.
 
Море позитивних емоцій і задоволення отримали глядачі. Переможці отримали грамоти від адміністрації університету та солодкі подарунки від профспілкового комітету.
 
 
 
За матеріалами сайту
МДПУ