Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
З Днем знань!
  • 1 вересня 2015

Шановні колеги – освітяни!

Закінчилося спекотне літо, наступає осінь, а за нею новий навчальний рік – не менш гарячий час!

Він буде гарячим не лише тому, що в дитячих дошкільних закладах, навчальних класах, аудиторіях, майстернях і залах кипітиме робота, а й тому що Ви віддаватимете вашим вихованцям, учням, студентам частину свого душевного тепла, зігріватимете своєю любов’ю і осяватимете їм шлях до знань.

У неймовірно складний час ми починаємо новий навчальний рік. Гинуть захисники Вітчизни і мирні жителі сходу України. Ллється кров за незалежність. Але життя триває, а тому продовжується навчання і виховання підростаючого покоління. І це наша з вами справа – виховувати, навчати і ростити громадян України.

Набирає розмаху національно-патріотичне виховання. Ми не маємо права схибити, адже кожен із нас повинен бути взірцем для учнів, вихованців, студентів.

І тому, незважаючи на всі проблеми, я вітаю Вас із найголовнішим святом нашого життя – Першовереснем, Днем миру, Днем знань!

Бажаю нам усім, всій нашій Україні миру і злагоди, здоров’я і натхнення, мужності і терпіння, незгаслої любові до рідного краю, України, до дітей, до обраної професії. Будьмо разом в наших діях. Адже сьогодні як ніколи актуальне гасло: “В єдності – наша сила і перемога!”

Зі святом!

Голова
обласної організації
Профспілки
Н.І. Гринь