Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Студентське літо в МДПУ
  • 7 липня 2021
Первинна профспілкова організація Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького піклується про активний відпочинок, організацію дозвілля та оздоровлення здобувачів освіти пільгових категорій.  Це, насамперед, студенти-сироти, студенти, позбавлені батьківського піклування, студенти з тимчасово окупованих територій і з багатодітних сімей, студенти з обмеженими можливостями.
 
 
Щороку для таких здобувачів освіти профспілковий комітет організовує безкоштовні триденні заїзди вихідного дня. Двічі – в червні та в серпні.
 
Цього року, самі здобувачі освіти вирішили змінити локацію і відпочивали на базі відпочинку «Ельдорадо» у с. Приморський Посад. Було організовано 2 заїзди: 19-21 червня, 26-28 червня по 20 студентів кожного заїзду.
 
Під час відпочинку здобувачі освіти взяли участь у невеличкій «Літній профспілковій школі», провели змагання з волейболу, опанували водні атракціони і з гарним настроєм повернулися до міста.
 
 
Прийшов час відпочинку і літнього оздоровлення й інших членів ППО. Діти до 15 років відпочивають у дитячих оздоровчих центрах смт Кирилівка, дорослі, за путівками, - на базі відпочинку «Еллада».
 
Тому, бажаємо всім спілчанам незабутніх вражень і міцного здоров’я!
 
Інформаційна служба ПК ППО
МДПУ ім.Б.Хмельницького