Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Успішний старт літу
  • 30 червня 2021
Насичений подіями та змінами 2020/2021 навчальний рік добіг до свого завершення і працівники закладів освіти пішли у довгоочікувані відпустки.
 
З метою організації оздоровлення та літнього відпочинку спілчан Мелітопольська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України заздалегідь розпочала свою роботу.
 
Ще у грудні 2020 року питання літнього відпочинку було винесено на розгляд членів президії, у лютому обговорено на засіданні ради, а в березні вже були заключені договори з базою відпочинку «Акваторія» та санаторієм «Бердянськ», за кількістю путівок, відповідно наданих заявок від ППО.
 
 
База відпочинку «Акваторія», яка розташована на Федотовій косі в смт Кирилівка, зустріла спілчан та членів їх сімей комфортабельними номерами «Стандарт», «Люкс» та «Люкс покращений». Повна комплектація номерів, чиста зручна закрита територія, доступне розташування бази, близький пляжний відпочинок у повній мірі сприяють комфортному відпочинку. Особливо члени Профспілки відмічають організацію вільного часу дітей, адже на базі щодня працює аніматор, запрошують ростових ляльок з розважальною програмою для дітей, ввечері працює кінотеатр під відкритим небом, для всіх відпочиваючих працює мангальна зона, організовують виступи музикантів.
 
 
Санаторій «Бердянськ» у місті Бердянськ, ще одна улюблена локація відпочинку мелітопольських спілчан, як завжди радує зручними номерами та смачною кухнею. Велика зелена територія, паркова зона, трьохразове харчуванні за системою «шведський стіл», широкий чистий пляж та можливість санаторного лікування – все це робить літнє оздоровлення членів Профспілки корисним та комфортним.
 
Щороку мелітопольські спілчани обирають для відпочинку оздоровчий комплекс «Парус». І цей рік не став виключенням. Запорізькій обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України була надана заявка і наші спілчани мають можливість літнього оздоровлення на базі, з великою зеленою територією, яка розташована у місті Бердянськ, що відкриває широкі можливості для культурного відпочинку. 
 
 
Окремим питанням цього року стояв відпочинок дітей членів Профспілки у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку. Вже з грудня батьків турбувало питання вартості путівок та їх наявності. Спільними зусиллями Запорізької обласної організації Профспілки та міської профспілкової організації в цьому році діти відпочиватимуть (а деякі вже відпочивають) у ДЗОВ «Северянін» та ДЗОВ «Чайка», які радують дітей не лише комфортними умовами проживання, якісним харчуванням, а й дарують незабутні враження. Заклади вирізняються насиченою розважальною програмою, сучасними підходами у виховання підростаючого покоління та чудовими педагогічними колективами.
 
 
Загалом цього літа 414 членів Профспілки Мелітопольської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та їх дітей будуть оздоровлюватись на берегах Азовського моря.  На відшкодування від міської організації Профспілки було направлено 400 тис. грн. Профспілкова організація постійно працює над створення зручних можливостей для оздоровлення, це відпочинок з харчуванням і без, у місті та за його межами, у номерах різної комплектації та кількості проживаючих.
 
Старт літу дано! Члени Мелітопольської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та їх діти вже відпочивають на берегах Азовського моря, щоб розпочати наступний начальний рік з новими силами! 
 
Прес-служба
Мелітопольської МОП