Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Засідання президії комітету ЗОО ППОНУ
  • 21 серпня 2015

20 серпня відбулось 52 засідання президії комітету обласної організації Профспілки. Основними питаннями засідання були підготовка до І пленуму обласного комітету Профспілки та ХХV звітно-виборної міжспілкової конференції Запорізької обласної ради профспілок.

І пленум новообраного складу обласного комітету Профспілки вирішено скликати 17 вересня. На нього виносяться важливі питання організаційної діяльності ЗОО ППОНУ на наступні 5 років: вибори нового складу президії обкому, створення постійних комісій обкому за напрямками статутної діяльності та затвердження положень про комісії.

Президія вносить пропозиції членам обкому Профспілки про обрання нової президії у складі 15 осіб та щодо персонального її складу. Головам постійних комісій обкому Профспілки доручено разом з членами комісій та працівниками апарату обласного комітету Профспілки відпрацювати зміни та доповнення до діючих положень про постійні комісії обкому.

На виконання Статуту Запорізької обласної ради профспілок та з метою належного представництва обласної організації у виборних органах Запорізької облпрофради, президія обласного комітету Профспілки у зв’язку з підготовкою до ХХV звітно-виборної міжспілкової конференції облпрофради вирішила делегувати: до складу президії Запорізької обласної ради профспілок голову Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Гринь Н.І. за посадою, до складу мандатної комісії – голову Запорізької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Мишакіну Л.М., до складу ревізійної комісії – голову ревізійної комісії Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, голову Заводської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України м. Запоріжжя Гришка О.Г.

Президія також розглянула питання нагородження членів Профспілки та профактиву, преміювання та надання матеріальної допомоги.

Наступне засідання президії відбудеться 17 вересня і буде присвячене підсумкам оздоровлення і відпочинку членів Профспілки та їх дітей влітку 2015 року.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки