Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Оздоровлення членів Профспілки в м.Бердянську
  • 17 червня 2021
Природа Запорізького краю  багата на мальовничі місця, які є улюбленими місцями відпочинку і оздоровлення людей. Одним із таких місць є місто Бердянськ, розташоване на узбережжі Азовського моря. Тепле море і клімат, їх лікувальні властивості, транспортна доступність, розвиненість інфраструктури міста приваблюють до себе відпочивальників. Після численних карантинних заходів, обмежень та самоізоляцій освітяни бажають насолодитися літом, сонцем, морем, відпочити і оздоровитися.
 
На засіданні президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України 18 травня 2021 року було прийнято рішення про оздоровлення членів Профспілки в гуртожитку Бердянського державного педагогічного університету.
 
На виконання рішення президії 16 червня голова обласної організації Профспілки Н.І. Гринь здійснила робочу поїздку до Бердянського державного педагогічного університету.
 
В університеті вона зустрілась з ректором БДПУ Богдановим І.Т. В ході зустрічі укладено договір про оздоровлення членів Профспілки, згідно якого в період з 12 липня по 15 серпня 2021 року в гуртожитку №2 відпочинуть біля 200 членів Профспілки та їх дітей з різних районів області. У зустрічі приймав участь голова ППО БДПУ Лола В.Г.
 
Голова обласної організації відвідала гуртожиток №2. Там вона зустрілася з комендантом гуртожитку Столярчуком В.П., обговорила з ним умови проживання. З метою покращення побутових умов цього року закуплено 7 холодильників, які будуть розміщені в кімнатах для проживання.
 
В урочистій обстановці голова обласної організації привітала Лолу В.Г. – голову ППО БДПУ з особистим ювілеєм і подякувала йому за плідну роботу.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки