Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Виїзний семінар профактиву Запорізької обласної організації
Виїзний семінар профактиву Запорізької обласної організації
  • 14 червня 2021
Карантинні обмеження останнього року, пов’язані з COVID-19, внесли зміни у формат роботи профспілкових органів різного рівня. Але перехід країни до «зеленого» рівня дозволив спілкування в груповому форматі.
 
4 червня після засідання президії та ІІІ пленуму комітету делегація профспілкового активу Запорізької обласної організації  Профспілки у складі голів районних, міських, об’єднаних територіальних організацій, ППО закладів вищої освіти відбула на виїзний семінар до Львівської області.
 
6 червня у Львівському Будинку вчених відбулася зустріч профспілкових активів та обмін досвідом роботи Львівської і Запорізької обласних організацій.
 
7 червня в актовій залі пансіонату «Пролісок» відбувся семінар для профспілкового активу Запорізької обласної організації  Профспілки. Відкрила семінар голова обласної організації  Профспілки Н.І. Гринь. Заступник голови Ю.І. Юдін  акцентував  увагу  присутніх  на  особливостях  профспілкового навчання. Головний бухгалтер О.Я. Піскун розкрила актуальні питання фінансової діяльності профспілкових організацій. Питання трудового законодавства у своєму виступі висвітлила юрисконсульт Л.Г. Петрашина.
 
У ході виїзного семінару делегація профактиву Запорізької області мала можливість познайомитись з досвідом роботи Львівської обласної організації, Дрогобицької та Трускавецької міських організацій, ППО Дрогобицького державного педагогічного університету.
 
Учасники семінару побували і познайомились з роботою пансіонату Львівської ОО ППОНУ «Пролісок», можливостями лікувальної бази санаторіїв міста Трускавця та Східниці.
 
Знайомство з багатим культурним, історичним, освітянським, профспілковим досвідом Львівщини збагатило досвід і кругозір профактиву Запорізького краю. Теплий прийом, змістовні зустрічі, краса Галичини назавжди залишаться у пам’яті учасників семінару.
 
Профспілковий актив Запорізької області висловлює вдячність голові обласної організації Гринь Н.І., штатним працівникам за організацію та проведення цікавого і змістовного семінару; голові Львівської обласної організації Профспілки Яцейко М.Г., її заступнику Калину М.М., завідувачці відділу організаційної роботи Долішній Г.М., директору пансіонату «Пролісок» Шевців Ю.В. та профактиву обласної організації за теплий прийом і обмін досвідом.
 
Прес-служба
обласної організації
профспілки