Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Вітаємо переможців Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу
Вітаємо переможців Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу
  • 17 червня 2015

Важливим напрямком роботи Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України є сприяння створенню здорових, безпечних умов праці освітян та працівників галузі. В області склалася і (працює) існує певна система роботи профспілкових органів з органами управління освітою, керівниками навчальних закладів і установ освіти, яка дозволяє здійснювати необхідні заходи щодо створення безпечних і здорових умов праці, запобігати травматизму людей на виробництві, поліпшувати умови їх праці та навчання.

Щорічно загальноосвітні заклади приймають участь у Всеукраїнському громадському огляді-конкурсі стану умов і охорони праці в установах, закладах та організаціях Міністерства освіти і науки України, який сприяє поліпшенню умов праці, дотриманню нормативів з охорони праці, підвищенню відповідальності за дотримання правил безпечної праці та навчання учасників навчально-виховного процесу.

Передує йому обов’язково обласний конкурс. За результатами Всеукраїнського громадського огляду-конкурсу 2015 р. у категорії дошкільні, загальноосвітні, позашкільні навчальні заклади усіх типів комунальний заклад Новомиколаївська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат Запорізької обласної ради “Паросток” зайняла І місце. Заклад нагороджено дипломом І ступеню і грошовою премією 4000 гривень.

Щиро вітаємо з перемогою директора закладу Польського Володимира Анатолійовича, голову ПК – Кривегу Лілію Олександрівну, інженера з охорони праці Маленка Віктора Івановича, голову районної організації Профспілки Соколову Ірину Миколаївну та весь колектив закладу. Творчих вам успіхів, нових досягнень, міцного здоров’я, миру і злагоди!

Прес-служба
обласної організації
Профспілки