Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Звітно-виборна конференція в Запорізькій РОП
  • 5 березня 2020
4 березня 2020 року пройшла звітно-виборна конференція в Запорізькій районній організації Профспілки працівників освіти і науки України. На ній були присутні 45 з 50 обраних делегатів від первинних профспілкових організацій.
 
В ошатно-оформленій залі на початку конференції продемонстровано відео-презентацію про роботу Запорізької РОП за звітний період.
 
На конференцію запрошено Гринь Н.І. – голову Запорізької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України, Волик Л.А. – голову Малокатеринівської селищної ради, Гемську І.В. – начальника Запорізького РВО.
 
Зі звітною доповіддю про роботу Запорізької районної організації Профспілки виступила голова РОП Мишакіна Л.М. З доповіддю ревізійної комісії –  її член Розенко Н.О., голова ППО Григорівської ЗОШ.
 
Профактив, що виступив, високо оцінив роботу ради районної організації Профспілки і особливо її голови Мишакіної Л.М.
 
За результатами доповідей і виступів роботу Запорізької районної організації Профспілки за звітний період визнано задовільною.
 
Головою Запорізької районної організації Профспілки працівників освіти і науки України обрано Ларису Миколаївну Мишакіну, заступником голови – Коваль Галину Володимирівну, голову ППО Біленьківської ЗОШ.
 
Всіх жінок – учасників районної конференції привітали з прийдешнім святом 8 березня і вручили букети квітів.
 
Всі, хто виступив, виразили щиру подяку обласному комітету Профспілки за інформаційно-методичну, юридичну допомогу.
 
Обласний комітет Профспілки вітає Запорізьку РО Профспілки із завершенням звітно-виборної кампанії, голову та заступника голови Запорізької районної організації Профспілки з обранням на посади; бажає подальших успіхів у роботі по соціально-економічному захисту прав та інтересів спілчан!
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки