Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • Турбота про життя і здоров’я працівників - найважливіша справа
Турбота про життя і здоров’я працівників - найважливіша справа
  • 4 травня 2018

26.04.2018 року в Бердянській гімназії №3 «Сузір'я» відбувся міський семінар керівників служб охорони праці, голів ППО закладів освіти та громадських інспекторів з охорони праці за темою «Спільна робота адміністрації та ППО з питань охорони праці,безпеки життєдіяльності» (З досвіду роботи гімназії № 3 «Сузір'я» Бердянської міської ради).

Семінар був присвячений обговоренню питання забезпечення гідних і безпечних умов праці як важливої соціально - педагогічної проблеми сучасності. Проведення семінару на базі Бердянської гімназії № 3 «Сузір'я» зумовлено тим, що даний навчальний заклад - базовий навчальний заклад міста з питань охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки.

Учасників і гостей семінару привітала директор гімназії Кривунь Оксана Василівна, яка розповіла про систему роботи з питань реалізації працівниками гімназії №3 своїх обов’язків, прав і соціальних гарантій на охорону праці, здійснювану адміністрацією та ППО, яку очолює Сидоренко Л.В.

Семінар мав широку різнобічну програму, що дало змогу гостям познайомитися з особливостями роботи гімназії. Присутні отримали методичні посібники з питань охорони праці.

Страховий експерт з охорони праці Бердянського відділення управління ВД ФСС у Запорізькій області Рибалко Михайло Михайлович висвітлив питання роботи Фонду соціального страхування з профілактики травматизму.

Методист міського методичного кабінету відділу освіти Бердянської міської ради Лодягіна Людмила Павлівна висвітлила питання роботи оглядової комісії відділу освіти виконавчого комітету Бердянської міської ради та міської організації Профспілки працівників освіти та науки України щодо участі у Всеукраїнському огляді - конкурсі стану умов та охорони праці в закладах освіти.

Голова міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Моненко Ніна Василівна привітала всіх учасників семінару з Днем охорони праці, відзначила роботу громадських інспекторів та керівників служб охорони праці закладів освіти міста грамотами та грошовими винагородами.

Голова первинної профспілкової організації Бердянської гімназії № 3 «Сузір'я» Сидоренко Людмила Володимирівна презентувала роботу ППО з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

Підводячи підсумки роботи семінару, учасники ще раз наголосили, що турбота про життя й здоров’я працівників - це найважливіша справа профспілок.

Прес - служба
Бердянської МО
Профспілки