Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
  • 27 засідання президії комітету обласної організації Профспілки
27 засідання президії комітету обласної організації Профспілки
  • 21 лютого 2018

20 лютого пройшло 27 засідання президії комітету Запорізької обласної організації Профспілки. В порядку денному президії було 12 питань.

На початку роботи члени президії заслухали інформацію про виконання бюджету Запорізької обласної організації, результати ревізії фінансово-господарської діяльності за 2017 рік, про організацію бухгалтерського обліку та облікову політику в 2018 році.

На засіданні підведено підсумки обласного етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу з охорони праці. В обласному етапі брали участь 7 закладів з Вознесенівського, Комунарського, Хортицького, Шевченківського районів м. Запоріжжя, 2 з м. Мелітополя та Запорізька державна інженерна академія.

За рішенням конкурсної комісії президія визнала переможцями конкурсу, прийняла рішення про нагородження їх Почесними грамотами комітету обласної організації Профспілки та профспілковими виплатами:

І місце — 3000 грн.
  • Мелітопольська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 (директор Коваленко А.М., голова ППО Крилова О.І.)
ІІ місце — 2000 грн.
  • Мелітопольський ДНЗ №46 (завідуюча Катане Н.А., голова ППО Негруля І.М.)
  • ЗОШ І-ІІІ ст. №23 Комунарського району м. Запоріжжя (директор Озеров О.Д., голова ППО Чумак Г.І.)
ІІІ місце — 2000 грн.
  • ДНЗ №42 Вознесенівського району м. Запоріжжя (завідуюча Лещенко О.І., голова ППО Чекоданова А.А.)

У Всеукраїнському етапі огляду-конкурсу участь прийматиме Мелітопольська ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

Про стан реалізації статутних вимог у Новомиколаївській РО Профспілки та ППО закладів освіти з питань внутрішньоспілкової діяльності, інформаційного супроводу президію проінформував заступник голови Юдін Ю.І.

Президія прийняла рішення про проведення в кінці березня семінару для голів первинних профспілкових організацій діючих і новоутворених територіальних громад та голів районних організацій Профспілки на територіях яких діють ОТГ та 1 березня спільного семінару для голів районних, міських організацій Профспілки, ППО ВНЗ, їх бухгалтерів з питань змін у податковому, пенсійному законодавстві, законодавстві про обов’язкове державне соціальне страхування, ведення бухгалтерського обліку в територіальних організаціях Профспілки.

Президією прийняті рішення про нагородження, заохочення профспілкового активу та соціальних партнерів, надання матеріальної допомоги членам Профспілки.

Виважені рішення президії, як колегіального виборного органу, спрямовані на подальше удосконалення статутної діяльності.

Прес-служба
обласної організації
Профспілки