Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Районні змагання педагогічних родин в Якимівці
  • 28 лютого 2017

З метою спонукання батьків на особистому прикладі заохочувати дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, визначення кращої сім’ї для участі у обласних змаганнях, в спортивній залі НВК «Якимівська гімназія» в рамках I спартакіади серед педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів району та працівників відділу освіти, молоді та спорту 17.02.2017р. пройшли змагання «Мама, тато, я – спортивна сім’я!».

У змаганнях прийняли участь 9 команд. За результатами 4 естафет, які включали в себе різноманітні конкурси: «Мисливство», «Різноманітний спортсмен», «Слалом», «Єралаш»: ІІІ місце посіла команда відділу освіти, молоді та спорту (сім’я Романенко); ІІ місце зайняла команда Ленінської ЗОШ (сім’я Коникових) та Чорноземненської ЗОШ (сім’я Рижанкових), І місце та право відстоювати Якимівський район на обласних змаганнях посіла команда НВК «Якимівська гімназія» (сім’я Костандових).

Батьки та діти показали, що дружня, згуртована, любляча родина може досягти будь – якої поставленої мети.

За підтримки голови районної організації Профспілки працівників освіти Климової Галини Федорівни кожній родині, яка приймала участь у змаганнях, подаровані солодощі та набори для малювання.

Прес – служба
Якимівської
РО Профспілки