Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Серпнева освітянська конференція в м. Запоріжжі
  • 29 серпня 2016

29 серпня 2016 року в кіноконцертному залі ім. О. Довженко відбулась серпнева конференція освітян м. Запоріжжя, організована департаментом освіти і науки Запорізької міської ради.

В роботі колегії взяли участь директор департаменту освіти і науки Запорізької ОДА Озерова Т.Я., директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Погребняк Ю.В., голова Запорізької обласної організації Профспілки Н.І. Гринь, начальники територіальних відділів освіти в м. Запоріжжі, директори закладів освіти, голови районних організацій галузевої Профспілки в м.Запоріжжі.

Конференція пройшла на високому організаційному і змістовному рівні.

У виступі Погребняк Ю.В. дано глибокий аналіз процесів розвитку освіти Запоріжжя в 2015/2016 н.р. та визначено завдання на новий 2016/2017 н.р.

Голова обласної організації Профспілки освітян Н.І. Гринь відзначила вчасні і в повному обсязі виплати заробітної плати, доплат, надбавок в усіх районах міста. Проблемним питанням залишається виплата щорічної винагороди, яка вже багато років становить лише 1 відсоток. Також піднімалось питання низької заробітної плати та підвищення цін і тарифів, про дії профспілок у цьому напрямку, про соціально – економічний захист студентської молоді на тлі тотального наступу держави на її права.

Головний меседж конференції – система освіти м. Запоріжжя до нового 2016/2017 н.р. готова.

Прес – служба
обласної організації
Профспілки