Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Запорізька гімназія №93 святкує своє 50-річчя
  • 30 листопада 2021
 
50 років школа радо вітає своїх вихованців, учителів, батьків. Тільки завдяки їм, колективу ентузіастів вдалося пройти складний шлях створення нового сучасного закладу освіти.
 
Яскравими особистостями керівників славиться історія школи:
 
ЗАКРЕВСЬКА Юлія Федорівна               – 1972 – 1975
КУЛИКОВСЬКИЙ Микола Борисович    – 1975 – 1979
СОТНИКОВА Лілія Іллівна                     – 1979 – 1986
ТЮТЮННИКОВ Євген Семенович        – 1986 – 1989
ІВАНОВА Тетяна Іванівна                       – 1989 – 2018
 
Сьогодні цей один з найкращих закладів освіти району і міста очолює Оксана Анатоліївна Гаркуша.

Рік за роком зростає якість гімназійної освіти, народжуються  і міцніють традиції, школа оновлюється та розвивається.

Гімназія пишається численними досягненнями своїх вихованців. Серед них переможці Міжнародного конкурсу «FLEX», Міжнародних мовних іспитів з англійської мови, Міжнародних олімпіад.

Гімназія сьогодні – це гарантія якісних знань і гідного виховання.

В гімназії діє первинна профспілкова організація Профспілки працівників освіти і науки України. Її головою багато років є вчитель фізики Разенкова Ліна Олександрівна.

50 років біографії школи – це ціле життя, що наповнене спільною працею, пошуками, роздумами, спробами і помилками. Результати досягаються величезною працею. Але ж є надія, що гімназія – єдина спільна родина, оберіг і гордість всіх, хто навчає і навчається, хто прагне досягти нового і кращого.
 
 
Прес-служба
Шевченківської РО
 

Обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України також вітає педагогічний колектив, здобувачів освіти, ветеранів гімназії №93 з славним ювілеєм!

Півстоліття – це вже історія, яку писали вчителі-ветерани і пишете ви наразі зі своїм вихователями. Якісна освіта, яку надаєте ви своїм вихованцям – це найбільша заслуга. Ми пишаємося вашими здобутками і досягненнями. Вдячні Вам за вашу невтомну і так потрібну працю. Зичимо вам усім міцного здоров’я, миру, злагоди, нових творчих задумів та їх здійснення.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки