Запорізька обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України (ЗОО ППОНУ)
Дружня зустріч на березі Азовського моря
  • 10 вересня 2021
З 6 по 9 вересня профактив Донецької обласної Профспілки працівників освіти і науки України перебував в Запорізькій області на базі відпочинку «Прометей». Вони поєднали навчання профспілкового активу з культурною програмою та відпочинком.
 
8 вересня з дружнім візитом до лідерів Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України завітали голова Запорізької обласної організації Профспілки Надія Гринь та головний спеціаліст Сергій Юрчук. Надія Іванівна поділилася досвідом роботи обласної організації Профспілки в умовах адміністративної реформи та відповіла на питання, які цікавили профспілкових лідерів з Донеччини. Голова Донецької обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяна Заморська зосередила увагу на формах роботи обласної організації в умовах адміністративної реформи і поділилася досвідом роботи.
 
Профспілкові лідери щиро дякували Тетяні Заморській і Надії Гринь за цікаву плідну зустріч і організацію відпочинку.
 
Вражені красою Азовського моря, набравшись сил , нових знань, досвіду, задоволені профспілкові лідери повернулися до своїх профспілкових організацій. Будемо єдині в своїх діях по соціально-економічному захисту спілчан. Коли ми єдині – ми непереможні.
 
Прес-служба
обласної організації
Профспілки